Bedrijfsstrategie

Meer tijd, geld én energie. Meer en beter verkopen aan tevredener klanten. Echt oprecht blij zijn met wat je realiseert. En stiekem zelfs een beetje fier. Positieve, gemotiveerde mensen rond je. Voldoening, gemoedsrust én dikke fun ervaren in je werk.

Kan dat? Allemaal? Ja. En ik help je daarbij. We zetten doel en richting uit en ik ga met jou op weg. We focussen steeds op the bigger picture: een goed draaiend bedrijf uitbouwen waar jij blij mee bent en dat past bij jouw leven en jouw persoonlijke definitie van succes.

Ik ben zowel goed in breed denken als in concretiseren. Wat ik met jou deel, heb ik zelf doorleefd in mijn eigen projecten en in die van mijn klanten. Ik ken de theorieën, maar ook de praktische weerhaken eraan, en hoe die aan te pakken. Op hoog niveau. Dat scheelt.

Respect voor je tijd

Je wil enkel leren en weten wat jij nodig hebt. Snel, to the point, efficiënt en effectief, zodat je direct verder kunt. Snap ik. Doen we. En heeft een onderwerp meer tijd nodig, dan nemen we die ook. Ik schakel flexibel met je mee. Alles in functie van een optimaal resultaat. 

 

Compagnon de route

Ik ben jouw betrouwbare sparring partner. Vanuit gelijkwaardigheid.  Ook als je helemaal op jezelf bent aangewezen, en ook als je  werkt in een snelle en complexe omgeving.  In tijden van grootse fun en ambitie, en ook in tijden van miserie en frustratie.  Ik ben er voor je.

Accountability partner

We gaan voor concrete actie. Ik motiveer je met kennis en inzichten. Ik praat je niet naar de mond. Ik zeg waar het op staat en confronteer je met je eigen excuses en bullshit stories als die er zijn. Altijd constructief en opbouwend. Tough love. Zodat je er deze keer wel doorheen geraakt.

Mooie woorden van blije klanten

Liesbeth is een uitermate professionele en gedreven coach. Ze is een goede luisteraar en kan scherp en objectief analyseren. Kan tot de kern doordringen en de gegevens correct interpreteren. Liesbeth geeft creatieve en constructieve aanbevelingen. Zij is een ideale coach, zowel op gebied van het financiële alsook in het bijzonder op mentaal vlak.
Dirk Eeckhout
Zaakvoerder Natural Stone Services BVBA
Liesbeth was voor ons een excellente mindsetcoach. Temidden van de coronacrisis met een nieuwe CrossFit zaak waren wij hard getroffen. Liesbeth hielp ons het overzicht houden, terug recht te kruipen en is een echte manusje van alles, wat ook nodig is. Ondernemen is meer dan enkel de cijfers, zij kan inschatten waar de echte schuurpunten zijn.
Lynn Gielis
Owner HealThyBody en Crooks CrossFit

Kennismaken?

Top! Ik kijk ernaar uit om je te leren kennen.