Werken en leven

 Als je veel en graag werkt, dan schieten de andere levensdomeinen er al eens bij in.  Je gezondheid bijvoorbeeld, of genoeg tijd en volle aandacht voor de mensen die je het liefste ziet, of voor die hobby waar je al lang niet meer toe komt.  

Vaak weet je maar al te goed wat je zou willen veranderen. Je kent de tips en tricks en al de rest, en toch krijg je de kar in je eigen leven niet gekeerd. Herkenbaar? 

Vanuit mijn werk als professioneel coach help ik je om alles weer in balans te krijgen. Precies zoals jij het zelf graag wil. 

We leggen de puzzel

Wat geeft je energie en wat kost je energie? Wat wil je meer en wat wil je minder? Hoe halen we die energievreters er zoveel mogelijk uit om ruimte te maken voor de energiegevers? Samen leggen we de puzzel.

We gaan samen op weg

Plannen maken is één ding, ze uitvoeren een ander, en ze volhouden al helemaal. We zetten de stappen uit en bekijken ook hoe we elke stap duurzaam kunnen maken, en daarmee ook het resultaat. Ik ben er voor je, ook als het lastig wordt.

We brengen je verhaal

Ga jij dingen plots anders aanpakken, dan is dat ook voor je omgeving wennen. Je gezin bijvoorbeeld, of je collega’s of klanten.  Wat verandert er voor hen? Welk verhaal vertel je en hoe neem je hen hierin mee? We bekijken het samen.

Mooie woorden van blije klanten

Liesbeth stelt de vragen die je liever niet hoort, maar die net de stok achter de deur blijken te zijn die ik nodig had. Ze kan voor elk dilemma putten uit onnoemelijk veel kennis en praktijkervaring.  
Sophie De Keer
Customer Service Manager Milcobel
Liesbeth gaat in haar werk voor de hoogste kwaliteit. Een aangename samenwerking, niet in het minst omwille van de portie fun die we samen hadden.
Karim Cherroud
Zaakvoerder Urban Connector

Kennismaken?

Top! Ik kijk ernaar uit om je te leren kennen.