Praktisch

Praktisch

Uiteraard. We beginnen met een vrijblijvende video call van 15 à 30 minuten. Zit het goed, dan kunnen we verder. Ken ik iemand die beter bij jouw noden aansluit, dan verwijs ik je door. In ieder geval krijg je feedback waarmee je verder kunt. Contacteer me om je gratis call in te boeken.

Korte boost-sessies of meteen een langer traject? Beide zijn mogelijk. En wat meer is: ik ben er ook tussen de gesprekken door, via Whatsapp. Onbetaalbaar, die betrokkenheid, zo hoor ik van mijn klanten. Elke samenwerking is op maat qua aanpak, tijdsduur en intensiteit. You never walk alone. Contacteer me voor een vrijblijvende kennismaking en voorstel.

Het vrijblijvend kennismakingsgesprek van 15 à 30 min is gratis. Hierin bekijken we samen of er een match is.
Online sessies boek je los of met een strippenkaart. Voor langere samenwerkingen maken we een prijs op maat. 
Ben je al even aan het ondernemen en loop je wat vast in groeipijnen? Vraag naar mijn specifieke 6 maanden-groeitraject,
Kom je voor loopbaanbegeleiding en heb je recht op loopbaancheques voor werknemers of zelfstandigen? Dan kan je die bij mij inzetten. Op die manier betaal je slechts 80 euro voor 7 uur loopbaanbegeleiding. Geen ondernemingsnummer en ook geen loopbaancheques? Ook dan kan je bij mij terecht. 
Contacteer me voor alle info en voor een aanbod op maat.

Ik hou altijd ruimte vrij voor noodsituaties en snelle opstarts. Doorgaans kunnen we binnen 1 à 2 weken aan de slag. 
Contacteer me om een geschikt moment te vinden.

Gesprekken tot 2 uur gaan online via videocall.  Langere sessies, praktische en strategische meetings houden we online of op locatie in het Gentse. Afspraken buiten Gent zijn bespreekbaar. 
Contacteer me en we bekijken de mogelijkheden.

Elke mens, elke fase en elk thema vragen een eigen tempo en aanpak, en die bewaak ik samen met jou. Sommige klanten zie ik elke week een paar uur, anderen slechts om de paar maanden voor een check-up of bij nieuwe plannen of situaties. De ene keer duurt een sessie een uur; de andere keer twee uur of langer. Praktische sessies zijn per halve dag of per dag. Ik hou van die flexibiliteit, en mijn klanten ook.