Praktisch

Praktisch

Uiteraard. We beginnen met een vrijblijvend gesprek van 15 à 30 minuten. Telefonisch of via videocall. Zit het goed, dan gaan we verder. Ken ik iemand die beter bij jouw noden aansluit, dan verwijs ik je door. In ieder geval krijg je feedback waarmee je verder kunt. Contacteer me om je gratis call in te boeken.

Korte boost-sessies of meteen een langer traject? Beide zijn mogelijk. En wat meer is: ik ben er ook tussen de gesprekken door, via Whatsapp. Onbetaalbaar, die betrokkenheid, zo hoor ik van mijn klanten. Elke samenwerking is op maat qua aanpak, tijdsduur en intensiteit. You never walk alone. Contacteer me voor een vrijblijvende kennismaking en voorstel.

Het vrijblijvend kennismakingsgesprek van 15 à 30 min is gratis. Hierin bekijken we samen of en hoe ik je kan helpen.

Digitale brainpicking-sessies boek je aan vast tarief, los of met een strippenkaart. Voor langere samenwerkingen en trajecten maken we een prijs op maat.

Kom je voor loopbaanbegeleiding en heb je recht op loopbaancheques voor werknemers of zelfstandigen? Dan kan je die bij mij inzetten. Op die manier betaal je slechts 80 euro voor 7 uur loopbaanbegeleiding. Geen ondernemingsnummer en ook geen recht op loopbaancheques? Ook dan kan je bij mij terecht.

Contacteer me voor alle info en voor een aanbod op maat.

Ik hou altijd ruimte vrij voor noodsituaties en snelle opstarts. Doorgaans kunnen we binnen 1 à 2 weken aan de slag. 
Contacteer me om een geschikt moment te vinden.

Wil je de sessies face to face in mijn thuiskantoor in Wondelgem of liever in het Blinkhuis in Gent-centrum? Hou je van de efficiëntie van videobellen? Kom je graag in beweging tijdens een wandeling? Het kan allemaal. Ook een mix is mogelijk, afhankelijk van jouw voorkeuren en de thema’s van ons gesprek. Afspraken op andere locaties zijn bespreekbaar. 
Contacteer me en we bekijken de mogelijkheden.

Elke mens, elke fase en elk thema vragen een eigen tempo en aanpak, en die bewaak ik samen met jou. Sommige klanten zie ik elke week een paar uur, anderen slechts om de paar maanden voor een check-up of bij nieuwe plannen of situaties. De ene keer duurt een sessie een kwartier; de andere keer twee uur of langer. Praktische sessies zijn per halve dag of per dag. Ik hou van die flexibiliteit, en mijn klanten ook.