Praktisch

Praktisch

Uiteraard. We beginnen met een vrijblijvende video call van 20 à 30 minuten. Zit het goed, dan gaan we verder. Ken ik iemand die beter bij jouw noden aansluit, dan verwijs ik je door. In ieder geval krijg je feedback waarmee je verder kunt.  Je gratis call inplannen doe je heel eenvoudig via mijn online kalender

Complexe verhalen vragen doorgaans om een traject, waarin we gericht naar het doel toewerken. Op jouw tempo en met een intensiteit en duurtijd aangepast aan jouw noden en wensen. Anders dan andere coaches ben ik er ook tussen de gesprekken door,  heel persoonlijk via Whatsapp. Onbetaalbaar, die betrokkenheid, zo hoor ik van mijn klanten. In ieder geval: you never walk alone.  Contacteer me voor een vrijblijvende kennismaking en voorstel.

Het vrijblijvend kennismakingsgesprek van 20 à 30 min is gratis. Hierin bekijken we samen of er een match is.
Online sessies zijn op te nemen in een reeks op jouw eigen tempo, volgens je concrete noden en wensen.
Ben je al even aan het ondernemen en loop je vast in groeipijnen? Vraag naar mijn specifieke 6 maanden-groeitraject,
Kom je voor loopbaanbegeleiding en heb je recht op loopbaancheques voor werknemers of zelfstandigen? Dan kan je die bij mij inzetten.  Geen ondernemingsnummer en ook geen loopbaancheques? Ook dan kan je bij mij terecht. 
Contacteer me voor alle info en voor een aanbod op maat.

Ik hou altijd ruimte vrij voor noodsituaties en snelle opstarts. Doorgaans kunnen we binnen 1 à 2 weken aan de slag. 
Contacteer me om een geschikt moment te vinden.

Gesprekken tot 2 uur gaan online via videocall.  Langere sessies, praktische en strategische meetings houden we  ofwel online, ofwel live  in Gent-centrum of in mijn thuiskantoor in Wondelgem. Afspraken buiten Gent zijn bespreekbaar. 
Contacteer me en we bekijken de mogelijkheden.

Elke mens, elke fase en elk thema vragen een eigen tempo en aanpak, en die bewaak ik samen met jou. Sommige klanten zie ik langdurig elke maand een paar uur, anderen boeken een intens, kortlopend traject bij nieuwe plannen of situaties. De ene keer duurt een sessie een uur; de andere keer twee uur of uitzonderlijk zelfs langer. Ik hou van die flexibiliteit, en mijn klanten ook.