Over mij

Ik ben Liesbeth

Ervaren en betrokken coach

Degelijk en breed geschoold. In het vak sinds 2012. Meer dan 5.000 effectieve 1-op-1 uren op de teller.

Vakkundig ondernemersadviseur

Bakken kennis. De waardevolste lessen put ik uit mijn rijke ervaring met meer dan 300 klanten uit de meest uiteenlopende sectoren.

Gedegen expert

Die snel en effectief het kaf van het koren scheidt en de nieuwste kennis op de voet volgt, zodat jij dat niet meer zelf hoeft te doen.

Praktijkgerichte ondersteuner

Geen ellenlange analyses en dikke rapporten; wél direct inzetbaar advies. Snel, to the point, strategisch én praktisch.

Vinder van de juiste woorden

Ik leg het graag goed uit en help jou om dat ook te doen. Net die woorden vinden die het verschil maken, daar ga ik voor.

Matchmaker & firestarter

Die er actief mee voor zorgt dat 1 plus 1 gelijk aan 3 wordt. Met mooie samenwerkingen, producten, diensten en resultaten.

Curriculum Vitae

Professionele activiteit

 • Liesbeth Marckx

  Strategisch adviseur, mentor, business coach
  2020 – heden

 • De Creatieve Generalist

  Coach voor multipotentials/creatieve generalisten 2022 - heden

 • Travak Business School

  Business coach naar freedompreneurship
  2022 – heden

 • Ziezo

  Zelfstandig loopbaanbegeleider
  2021 – heden

 • Starterslabo Oost-Vlaanderen

  Business coach, trainer en coördinator
  2012 – 2020

 • Vlaamse Nieuwsmedia

  Projectmedewerker en projectleider
  2006 – 2012

 • Atheneum Geraardsbergen

  Lesgever Nederlands, Engels, Zakelijke Communicatie
  2002 – 2006

Professionele opleiding

 • Multipassionate Coaching Academy

  Coach voor multipotentials/ creatieve generalisten
  2021 – 2022

 • Ilfaro

  Accelerated learning for trainers
  2015
  Oplossingsgericht coachen
  2013

 • Artevelde Hogeschool Gent

  Postgraduaat professionele coach
  2012 – 2014

 • Universiteit Gent

  Master Meertalige Bedrijfscommunicatie
  2001 – 2002
  Academische lerarenopleiding
  1999 – 2001
  Master Germaanse taal- en letterkunde
  1997 – 2001

 • Atheneum Geraardsbergen

  Wiskunde - Wetenschappen
  1991 - 1997

Maturiteit, expertise en resultaten

Stevige levenservaring met de nodige blutsen en builen onderweg, praktijkervaring en maturiteit, een degelijke opleiding, onderbouwde kennis, permanente bijscholing en een sterk psychologisch inzicht? Ik breng het allemaal mee.

De beste reclame zijn de resultaten van mijn klanten, en ik ben dan ook heel dankbaar om hun aanbevelingen en doorverwijzingen.

Maar of ik echt iets voor je kan betekenen, dat merken we pas als we even  overleggen. Ofwel gaan we samen aan de slag, ofwel zet ik je op weg naar iets of iemand die beter bij je past. Dat kwartiertje van je tijd is dus in ieder geval een stap vooruit.

#nevernotlearning

Als kind wou ik altijd al overal alles leren en begrijpen, en in al die jaren ben ik op dat vlak nog geen haar veranderd. Ik leer alles wat los en vast zit en investeer daar veel vrije tijd en middelen in.  En daar doe jij je voordeel mee. Een selectie uit de thema’s waarin ik me graag en gretig verdiep:

ADD/ ADHD / AUTISMESPECTRUM /BORE OUT / BURNOUT / BUSINESSMODELLEN /CHANGE MANAGEMENT / COMMUNICATIE / CONFLICTHANTERING / COPYWRITING / CREATIEVE GENERALISTEN/  CREATIVITEIT / EMOTIEREGULATIE / EMPLOYER BRANDING / ENERGIEMANAGEMENT / FAALANGST / FAMILIESYSTEMEN / FINANCIËLE KENNIS / FOTOGRAFIE / FLOW / FOCUS / GROEPSDYNAMIEK / HIGH SENSATION SEEKERS / HOOGBEGAAFDHEID / HOOGSENSITIVITEIT / HORMONEN EN GEZONDHEID / HR / HUMAN DESIGN / INVESTERINGSSTRATEGIE / JOURNALISTIEK / KUNST EN KUNSTGESCHIEDENIS / /MEERBEGAAFDHEID / MONETAIRE SYSTEMEN / MONEY MINDSET / MOTIVATIE / MULTIPOTENTIALS / NARCISME / NETWERKEN / NEURODIVERSITEIT / ONBOARDING / ONLINE MARKETING /PERFECTIONISME / PLANNING / PLEASING / PRIJSZETTING / PSYCHOLOGIE /RELATIES / SLAAP / SOCIALE GESCHIEDENIS / SOCIOLOGIE / STORY SELLING / STRESS / TALENTEN / TEAM MANAGEMENT / TIME MANAGEMENT / TRAUMA / UITSTELGEDRAG / VERDIENMODELLEN / VOEDING / WERVING EN SELECTIE / ZELFKENNIS / ZELFLEIDERSCHAP /ZELFVERTROUWEN

Mooie woorden van blije klanten

In mijn ogen de grootste troef van Liesbeth: ze is in staat mensen met een milde blik naar zichzelf te laten kijken en tegelijk ook in hun groei te stimuleren door 'to the point' een gerichte vraag te stellen. Daarnaast is Liesbeth natuurlijk gewoon een gemotiveerde, goedlachse dame die graag mensen rond zich heen heeft.

Rik Verhaest
Designer - ambacht met hedendaagse technieken
Ik gun iedereen een Liesbeth. Ze is een coach die oprecht het allerbeste wil voor de persoon die ze begeleidt. Je voelt hoe ze in je gelooft, je voelt haar zorgzaamheid, en hoe ze opleeft van jouw inzichten en bereikte doelen. Daarnaast is ze ook een bron van kennis, een soort wandelende encyclopedie. En als kers op de taart: een heerlijke laag humor.
Teuta Dibrani
Dansprofessional / Communicatie-expert

Kennismaken?

Top! Ik kijk ernaar uit om je te leren kennen.