Loopbaancoaching

Wringt of rommelt het wat in je professionele leven? Samen brengen we overzicht en inzicht, zodat je weer zicht krijgt op wat je echt wil en hoe dat aan te pakken.

We onderzoeken hoe je jouw werk en leven zo kunt inrichten dat je zoveel mogelijk je eigen ding kunt doen op jouw manier. En we bekijken hoe je ook je omgeving daarin kunt meenemen, zodat je plan van droom ook echt realiteit kan worden.

Kortom: we kijken waar de mogelijkheden zitten, waar je energie van krijgt en hoe je daar kunt komen. Resultaat: je ziet de kansen en mogelijkheden, krijgt een heldere focus, veel goesting én een plan om erin te vliegen.

Kiezen vanuit vertrouwen

Je kijkt helder naar je talenten, naar je werk en naar je leven. Je weet waarvoor je staat, wat je nodig hebt en wat je te bieden hebt. Je durft op je eigen kompas te vertrouwen om te filteren wat je wel en niet wil. En je weet welke acties daarbij horen.

Goesting en een concreet plan

We laten de energie en de goesting weer stromen. Je weet hoe je werk zodanig vorm te geven dat het aansluit bij jou en bij het leven dat jij écht wil leven. In je huidige job of ergens anders. We maken een plan van aanpak om dat ook echt te realiseren.

Samen op weg

Eens je kunt en durft kiezen, valt heel wat ruis weg. Er komt ademruimte, en een mentale rust die alles verandert. Doel en richting zijn helder. Stap voor stap ga je vooruit. En je hoeft het niet alleen te doen. Ik ben er voor je.

Loopbaancheques

Kom je in aanmerking voor loopbaancheques van de Vlaamse Overheid, dan kan je die ook bij mij gebruiken.  De site van VDAB vertelt je er alles over. Ik werk hiervoor samen met het Gentse loopbaancentrum Ziezo. 

Met deze cheques betaal je slechts 80 euro voor een traject van 7 uur. 

Kom je niet in aanmerking voor loopbaancheques? Geen probleem, ook dan kan je bij mij terecht voor loopbaanbegeleiding.

Mooie woorden van blije klanten

Liesbeth, dat is een oceaan van rust... Je hoort haar niet, ze luistert en analyseert en laat je door ratelen als het moet... en dan ineens legt ze haar vinger op de spreekwoordelijke wond. Ze observeert (kijkt, luistert en voelt) en weet de juiste vraag te stellen, die jou weer een stap verder brengt in je inzichten of jouw aanpak. Ik ben super tevreden van haar diensten!
Evelien Verschroeven
Learntech Expert / Corporate Anthropologist
Liesbeth leerde mij mogelijkheden zien die ik niet zag. Ze stimuleerde mij om door te zetten en te geloven. Dit met een heel persoonlijke toets en - heel belangrijk - op maat. Dit zorgt er zoveel jaar later voor dat ik Liesbeth nog steeds op handen draag. Dromen bestaan. En als je ze wil proberen waarmaken, contacteer Liesbeth!
Mike Claeys
Zaakvoerder Woord Omhoog / Muzikant / Beeldend kunstenaar/ Creatief Agogisch Coach

Kennismaken?

Top! Ik kijk ernaar uit om je te leren kennen.